Hvem er vi?

Anja Casper

Jeg er 46 år, gift med John og vi har 4 børn på 12, 15, 21 og 22 år, hvor den ældste ikke bor hjemme mere. Jeg har  en golden retriver  og 1 kaniner.

Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i turisme. Har arbejdet 1 års tid i en børnehave i Århus, og har været kommunal dagplejer i Ebeltoft fra 2005-09. I august 2009 blev jeg privat dagplejer.

Vi er ude hver dag, dog med nogle få undtagelser. Vi bruger meget haven, hvor vi er så heldige at have Trine som nabo, så børnene har mulighed for at lege med nogle flere børn, og skabe nogle nye venskaber. Det nyder både børnene og jeg glæde af. Vi bruger også skoven, og går ture til vandet eller andre steder i byen. Jeg vægter meget at komme ud hver dag, da jeg synes det giver en mere harmonisk og rolig hverdag.

Det er vigtigt for mig at børnene får en tryg hverdag, hvor det er rart at være. Der skal være plads til alle, og det enkelte barn bliver set.

Jeg vil gerne økologi, men det er desværre ikke alt som er økologisk. Mælk og smør er altid økologisk og mit frugt og grønt er så vidt muligt dansk.

Jeg stiller selv barnevogne, sengetøj og dyner til rådighed.

  

Trine Grütter Hansen

Jeg hedder Trine, er 51 år, har 2 børn på 21 og 22 år, hvor den ene stadig bor hjemme. Min erfaring med børn mellem 0-3 år har jeg som ansat i vuggestue i Århus og Ebeltoft.

Jeg startede som dagplejer i 2009, og har befundet mig rigtigt godt ved at skabe de gode rammer som er vigtige for et lille barns trivsel.

I min hverdag med børnene er det vigtigt for mig, at skabe tryghed, omsorg, humor og hjemlig atmosfære samt hygge, da det at gå i dagpleje skal være en god og dejlig base at være i.

Mit samarbejde med forældrene ligger jeg ligeledes stor vægt på, da de bestemt også skal føle sig trygge ved mig, og i mit arbejde med børnene.

Jeg er nabo til Anja, og det har både børnene og jeg stor glæde af, da vi bruger hinanden til at skabe god kontakt på kryds og tværs med flere børn af gangen, såsom leg, sprog, socialt samvær og det at lære børnene at løse konflikter i en større gruppe.

Jeg bor tæt på skov, havnen, boldbane og god lukket stisystem, så mulighederne er mange når vi tager på tur. En tur i havne kan også være sjovt. Der er masser af plads, sandkasser, legehus, biler, scootere og meget andet. Så efter en god og hyggelig formiddag, slutter vi af med noget frokost inden de skal ud og sove.

Caroline Grutter Hansen

jeg hedder Caroline, er 22 år og er stadig hjemmeboende. Jeg har gået på Ebeltoft Skole, og efterfølgende blev jeg HHX-student i sommeren 2018. Jeg har været vikar i børnehave og vuggestue samt vokset op i et dagplejehjem, og som har givet mange smil på læben.

Her er lidt om os, og har det vakt jeres interesse og nysgerrighed, er i meget velkommen til at kontakte os.

Anja 61306277

Trine 22552606