Kurses & foredrag

Foredrag

Februar 2018 var vi så heldige at være til foredrag med Lola Jensen: "Forstå dit barns følsomhed og temperament". Det var virkeligt sjovt, og der var meget vi kan tage med i vores daglig dag, og i vores samarbejde med jer forældre.

 

Maj 2017 var vi til foredrag om "børn og stress" med fysio- og kropsterapeut Mette Degn Larsen. Det var meget lærerigt, og utrolig spændende. Hvor mange årsager der kan være til stress og hvordan vores kroppe reagere forskelligt.

 

I januar 2017 var vi til foredrag om "børn og søvn" af fysio- og kropsterapeut Mette Degn Larsen.

Vi havde inviteret alle vores " forældre" med, det var meget interessant.

Vi har været til foredrag med Ann-Elisabeth Knudsen: Diagnose eller opdragelse i november 2016. Det var virkelig spændende.

Sensitive børn

I september måneder 2015 startede vi et kursus forløb omkring sensitive børn, sammen med Skovbørnehaven Dråbitten og to konsulenter. Det er utrolig spændende og det giver os rigtig meget som vi kan bruge i vores hverdag, også til ikke sensitive børn.

Psykoterapeut Lotte Palsteen har lavet et oplæg og fordrag for os, som var meget givtigt og fik sat en rigtig god dialog og mange tanker igang. 

Det er et meget intenst forløb, som strækker sig til sensommeren 2016. Det forgår i vores fritid, så det er ikke noget som berør vores åbningstider.