Velkommen til Ebeltoft private dagpleje

Kære forældre og børn

 

Vi er 2 private børnepasser der bo side om side i Blomstervænget, Ebeltoft. Der har haft et sjovt og positivt samarbejde siden 2009. Vi arbejder hver især med vores egen gruppe børn i alderen 6 mrd. - 2,9 år, og grupperne består hver af 4-5 børn. Vores erfaring er fra kommunal dagpleje og vuggestue.

En gang om ugen, tager vi i vores fælles legestue, hvor vi spiser formiddagsmad, leger og hygger med børnene, og hver 4 onsdag har vi musik med Poul og Svend, som spiller på hamonika og banjo til børnesange. Som ligeledes foregår i legestuen, hvor børnene er trygge.

Derudover ses vi flere gange i løbet af ugen, da vi ment kan lukke havelågen op til fælles leg. Da vi er så heldige, at vi fik sponsoreret vores el-ladcykler, har vi fået mulighed for at kunne bruge den dejlige natur i større omfang. turen kan foreksempel gå til Ahl, Øer eller legepladsen på Ebeltoft Strand Camping. Der er også dage, hvor vi prioterer at være sammen med vores "egen" gruppe af børn.

Vi lægger vægt på, at børnene har en sjov, hyggelig og tryg hverdag hos os. Hvor de føler sig set, hørt, stimuleret og vi har omsorg til hver enkelt barn. Derudover ønsker vi et godt samarbejde med jer som forældre, så i også føler jer trygge ved at overlade jeres barn til os.

Vi er godkendt af kommunen, og har uanmeldt besøg af en tilsynsførende fra dagplejekontoret/Syddjurskommune 1-2 gange om året, og vi har gennemført førstehjælpskurser, der løbende bliver opdateret.

Fra 1 september 2019, er vi så heldige, at have fået to ekstra hænder, da Caroline ( Trines voksen datter) er blevet godkent af kommunem i en tidsbegrænset periode frem til sommeren 2021, har gjort det muligt, at tage børn ind fra vores venteliste.

Vi håber i er blevet nysgerrige, så ring gerne til os.

 

      Anja Sandell Casper 

      Irisvej 8, blomstervænget

      8400 Ebeltoft

      61306277

     

      Trine Grütter Hansen

      Irisvej 6, blomstervænget

      8400 Ebeltoft

      22552606

 

 Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Ebeltoft-Private-Dagpleje/154803731384820